Márki-Zay Péter: lehallgatták az ellenzéket

A hódmezővásárhelyi polgármester szerint az ellenzéken belül beépített ügynökök vannak. 

2022. augusztus 3., 07:57

Szerző:

Márki-Zay Péter szerint lehallgathatták az ellenzék főhadiszállását, hangrögzítés nyomait találták meg a kamerákon az iroda informatikai hálózatának lebontásakor – erről az ATV Egyenes Beszéd című műsorában beszélt az ellenzék korábbi közös miniszterelnök-jelöltje.

A Mindenki Magyarországa elnöke úgy véli: a Fidesz az ellenzéken belül is jelen van. A hódmezővásárhelyi polgármester elmondása szerint arról is sok bizonyíték gyűlt össze, hogy a kormánypárt össze is játszott az ellenzékkel számos alkalommal. Márki-Zay hangsúlyozta: szerinte hiteles alternatívára van szükség a rendszerhez, de mozgalmát nem tekinti a hiteles alternatíva letéteményesének.

„Most, amikor a volt irodánk informatikai hálózatát lebontó szerelő kollegákkal beszéltünk a héten, akkor kiderült az is, hogy valószínűleg valaki rácsatlakozott a kamerákra, amik biztonsági kameraként szerepeltek az ellenzék főhadiszállásán, és ha jól értettem az ő szavukból, még hangot is rögzített, amely egy biztonsági kameránál nem szokás. Azt látom, hogy igen, természetesen beépített ügynökökkel, lehallgatásokkal és mindennel a Fidesz ott van az ellenzéken belül is”

– fogalmazott Márki-Zay.

(Kiemelt kép: Márki-Zay Péter beszél az Egységben a szabad Magyarországért! címmel tartott közös ellenzéki megemlékezésen, az Andrássy út–Dózsa György út sarkán. Budapest, 2021. október 23. Fotó: Adrián Zoltán/168.hu)

A sekély és melegedő élővíz nagyon hamar oxigénhiányhoz és így katasztrófához vezethet a halállomány területén, és úgy tűnik, már a lehalászás sem százszázalékos megoldást, a baj igen nagy.

A BRFK részletes választ küldött szerkesztőségünknek azzal kapcsolatban, mi is pontosan a sorsa a Szabó Bálint szegedi ügyvéd által belengetett budapesti gazdatüntetésnek. A rendőrség információi szerint a kért útvonalra már korábban bejelentett rendezvények miatt augusztus 20-ára nem kaptak területfoglalási engedélyt, de a tüntetést megtarthatják, csak éppen a belvárosba nem mehetnek be.