Marad a strandidő

A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 28 és 32 fok között várható.

2023. július 3., 12:13

Szerző:

Általában sok napsütés várható, amely mellett gomolyfelhők képződnek. Ugyanakkor a déli, délnyugati tájakon levő zártabb felhőzet északkeleti, keleti irányba terjed, de közben szakadozottá, gomolyossá válik.

A Dél-Dunántúlon átmenetileg megszűnik a csapadék, majd a nyugati tájakon főként késő délutántól egyre nagyobb számban várhatók záporok, zivatarok. A zivatarokat elsődlegesen felhőszakadás kíséri. Az ország északi, északkeleti harmadán megélénkül a nyugatias szél, de zivatarokban átmenetileg erős, viharos lökések is lehetnek.

A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 28 és 32 fok között várható, ugyanakkor a felhősebb nyugati tájakon kissé hűvösebb idő valószínű. A hőmérséklet késő este 19, 25 fok között valószínű – írja a met.hu

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Chev Wilkinson / Image Source / Image Source via AFP)

Magnézium tablettát szinte mindenki szed, vagy önmagában, vagy valamilyen multivitamin részeként. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogyan visszük be a szervezetbe a magnéziumot, mert hiába szedi a legdrágább tablettát, nem fog felszívódni, ha ezt a néhány szabályt nem tartja be.

Újabb rekordot döntött meg Orbán Viktor. A miniszterelnök immáron (2024. október 21-én) 5259 napot töltött el összesen a miniszterelnöki székben.