Már iOS-appikáción is szól a Klubrádió

Elkészült a Klubrádió iOS mobilapplikációja. Ezentúl Apple készülékről is hallgatható az adás. Androidos mobiltelefonnal vagy táblagéppel rendelkezőknek eddig is volt applikáció. 

2021. május 3., 10:26

Szerző:

Az iPhone-on és iPaden is elérhető applikációval kétféle hangminőségben lehet elérni az élő adást, amivel akár autórádión keresztül, Bluetooth segítségével is hallgatni lehet az adást. A kapcsolat menüponton keresztül ezenkívül a hallgató kapcsolatba léphet a rádióval akár hívással, akár sms segítségével, valamint az ismertebb közösségi médiás platformok is elérhetők - írta a Media1.

Azt ígérik, hogy hamarosan újabb fejlesztések is megvalósulnak, így elérhetők lesznek az adásba került műsorok is archív formátumban. 

A Klubrádió applikációja akár régebbi, 5-ös iPhone-ra is elérhető, a http://bit.ly/klubradio-ios címen lehet elérni.

Androidos mobiltelefonnal vagy táblagéppel rendelkezőknek eddig is volt applikáció, ami a http://bit.ly/klubradio-android címen érhető el.

(Kiemelt kép: 168.hu | Merész Márton)

 

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.