Már a rendészeket is be kellett vetni a benzinhelyzet miatt

Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere a rendészeket vetette be, hogy elkerüljék a balesetveszélyes szituációkat a benzinkutak környékén. 

2022. december 6., 14:49

Szerző:

Őrsi a kerületi rendészet bevetését azzal indokolta, hogy egyre több balesetveszélyes szituáció alakult ki a benzinkutaknál. „Miután a „benzinhelyzet” miatt egyre gyakrabban alakulnak ki balesetveszélyes szituációk a benzinkutak környékén, kértem a II. kerület városrendészetét, hogy segítsék a forgalmat azokon az útszakaszokon, ahol a tankolásra várók sora miatt komoly torlódás alakult ki” – írta közösségi oldalán a II.kerület polgármestere.

„Kedvezményes üzemanyagvásárt ha akarnánk sem tudnánk szervezni, viszont ahol balesetveszélyt tapasztalunk, ott igyekszünk segíteni. Például a Hűvösvölgyi út-Nagykovácsi utca elágazásnál városrendészeink és a rendőrség forgalomirányítása csökkentette a kialakult torlódás mértékét azzal, hogy segítették azok haladását, akik nem üzemanyagra várnak, így csökkent a balesetveszély is” – tette hozzá bejegyzésében Őrsi Gergely, aki arra kérte az autósokat, hogy közlekedjenek óvatosan és vigyázzanak egymásra. 

(Kiemelt kép forrása: Őrsi Gergely Facebook-oldala)

Folytatódik a változékony, napos-gomolyfelhős idő a jövő héten; elsősorban a hét elején kell záporra, zivatarra, felhőszakadásra számítani, a hőmérséklet csúcsértéke 25 Celsius-fok körül lesz - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből.