Levette a nyomkövetőt, megszökött a házi őrizetből Sütő Csaba

2019. február 18., 17:50

Szerző:

A Siófoki Rendőrkapitányság eljárást folytat fogolyszökés miatt Sütő Csaba ellen. A 49 éves férfi ma a házi őrizet helyéül kijelölt siófoki tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott.

A felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a nyomozóhatóság elrendelte körözését.

Sütő Csaba 178 centiméter magas, rövid fekete hajú, kék szemű. Szökésekor kékesszürke dzsekit, sötétkék farmernadrágot, piros pólót, szürke pulóvert és világos sportcipőt viselt, ő az:

Sütő Csaba
Fotó: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a fényképen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjánál a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén – írja a police.hu.

Kedden túlnyomóan derült, száraz időre van kilátás. Európa időjárást egy kiterjedt anticiklon befolyásolja. Napközben többfelé megélénkül, kedden a Dél-Dunántúlon időnként meg is erősödik a délkeleti, keleti szél.

Olyan szabályokat akartak bevezetni a koreaiak által vezetett iváncsai akkumulátorgyárban, ami kiverte a biztosítékot a magyar munkavállalóknál. Nem mondják meg, mi az oka, ha rosszul lesznek a dolgozók a munkahelyükön, a szigorú biztonsági előírásokra viszont nagyon odafigyelnek, a telefonok kamerája le van takarva, amit a biztonsági szolgálat ellenőriz is. A Házon kívülnek az iváncsai akkumulátorgyár két dolgozója mesélt arról arc és név nélkül.

Magyarországon tavaly 115 ezer 65 évesnél idősebb magyar dolgozott a nyugdíj mellett. A legtöbben a feldolgozóiparban tevékenykedik, de a kereskedelemben és gépjárműjavításban is szép számmal dolgoznak az idősek.