Letiltották a Facebookról a PestiSrácokat

Végleg törölték az oldalukat. 

2023. november 26., 15:49

Szerző:

Az indoklás szerint a PestiSrácok Facebook-oldala öt alkalommal megsértette a közösségi alapelveket többek között veszélyes személyek és szervezetekre vonatkozó szabályozás megsértésével és kéretlen tartalmak közzétételével, mielőtt a Meta letiltotta a felületet – közölte Huth Gergely főszerkesztő a Media1-gyel, hozzátéve, hogy az érvelés téves, nem is népszerűsítettek terrorista vagy bűnözői csoportokat a felületükön. 

Márciusban a Youtube törölte a PestiSrácok csatornáját.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Harun Ozalp / ANADOLU AGENCY /  AFP)

 

 

Tegnap 21:37

A Diákhitel Központ korábbi vezetőjének, Varga Judit volt férjének elmondása szerint a legfelső politikai körökből nem kapott támogatást az elmúlt hetekben, de belső fideszes körökből igen, „illetve olyan helyekről is kaptam támogatást, amit nem gondoltam”. Példaként egyházi vezetőket, régi barátokat, illetve a Történelmi Magyar Családok Szövetségét említette – derül ki Magyar Péter Telexnek adott interjújából.

Tegnap 18:54

Amióta mérik, most először a legszegényebb magyar régió is eléri az EU fejlettségének felét, de a fél ország az uniós lista leghátsó részén van – sőt, ha a francia tengerentúli helyek nélkül számolunk, akkor a Dél-Alföld is visszacsúszott az európai legszegényebb húszba. Budapest eközben még jobban teljesít, az országból a főváros és környéke tudott szebb növekedést felmutatni - írja a hvg.hu.

Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) jelenlegi főigazgatója nyerte a Magyar Nemzeti Múzeum (MNM) főigazgatói pályázatát – közölte az Index információi szerint Csák János kulturális és innovációs miniszter a Nemzeti Kulturális Tanács mai, keddi ülésén.