Leszólta a McDonald's-et Németh Szilárd, de az ex-rezsibiztos elfelejtette, hogy a hamburgercég Fidesz-közeli vállalkozóhoz került

Ne szólj száj, nem fáj belem.

2019. február 23., 17:26

Szerző:

444.hu szúrta ki a Fidesz alelnökének, Németh Szilárdnak a legfrissebb Facebook-posztját, amelyben az étkezési szokásairól gyakran megnyilvánuló ex-rezsibiztos egy hatalmas adag hamburgert, sültkrumplit és szószt dicsér agyba-főbe, amellyel együtt fényképeszkedett, és amelyet nyilván el is fogyasztott a nagyétkű politikus.

„Mennyei volt, csak semmi Mekdánelc! Igazi, szaftos, 20 dekás húspogácsa, tehenkéből származó sajtok, puha zsemle, friss mártások és zöldek, ropogós batáta” - kommentálta az alábbi fotót Németh.

Fotó: Facebook

Csakhogy a boldog képviselő vagy nem tudott róla, vagy elfelejtette, hogy a közelmúltban Garancsi István (azaz Orbán Viktor miniszterelnök kötélbarátja), az egyik leggazdagabb Fidesz-oligarcha üzlettársa, Scheer Sándor szerezte meg a magyarországi McDonald's éttermek üzemeltetési jogait.

Nehéz volt gyerekek sorsa, valamint a gyerekek nevelése Magyarországon. A nehéz körülmények okai között szerepelnek a korlátozott óvodai férőhelyek, az akadozó egészségügyi ellátás, továbbá az is, hogy megduplázódott a gyermekpornográfia áldozatainak száma.