Lelőtték az Esküdt ellenségek krimisorozat egyik stábtagját forgatás előtt

Lelőtték az Esküdt ellenségek (Law & Order) című amerikai krimisorozat stábjának egyik tagját kedden New Yorkban, a legújabb epizód forgatása előtt.

2022. július 20., 10:07

Szerző:

A 31 éves férfi autóban ülve a kiürített pakolóhelyeket őrizte a brooklyni Greenpoint negyedben, amikor hajnalban egy ismeretlen feltépte a kocsi ajtaját és több lövéssel végzett vele. Szemtanúk egy kapucnis pulóvert viselő, vékony, alacsony férfit láttak elsietni a helyszínről.

Az NBC tévétársaság megerősítette, hogy a lelőtt férfi a stáb tagja volt. Az ismeretlen indítékból elkövetett gyilkosság miatt az aznapi forgatást lefújták.

Greenpointban a több évtizede futó bűnügyi sorozat legújabb alsorozata, a Law & Order: Organized Crime harmadik évadjának új epizódját forgatják, amely a tervek szerint ősszel kerül adásba.

Ebben a brooklyni kerületben gyakori a filmforgatás, mert több tévéstúdió is van a környéken. Az amúgy is szűkös parkolóhelyek forgatás miatti lezárása sokszor okoz bosszúságot a helyi lakosoknak – jegyezte meg a dpa, anélkül, hogy bármiféle összefüggést feltételezne a brutális gyilkosság és a parkolóhelyek lezárása között.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Bryan R. Smith / AFP)

A sekély és melegedő élővíz nagyon hamar oxigénhiányhoz és így katasztrófához vezethet a halállomány területén, és úgy tűnik, már a lehalászás sem százszázalékos megoldást, a baj igen nagy.

A BRFK részletes választ küldött szerkesztőségünknek azzal kapcsolatban, mi is pontosan a sorsa a Szabó Bálint szegedi ügyvéd által belengetett budapesti gazdatüntetésnek. A rendőrség információi szerint a kért útvonalra már korábban bejelentett rendezvények miatt augusztus 20-ára nem kaptak területfoglalási engedélyt, de a tüntetést megtarthatják, csak éppen a belvárosba nem mehetnek be.