Lázár János szerelmes vallomással nyitotta meg a báli szezont

Szerelmes vallomás és elegáns báli viselet szerepel Lázár János legújabb, a közösségi oldalára feltöltött posztjában.

2024. január 28., 10:57

Szerző:

„Az én bálkirálynőm – immár 22 báli szezon óta. A hódmezővásárhelyi-makói kórház jótékonysági báljára készülünk. A szervezők a rendezvény teljes bevételét az egészséges újszülöttekért és édesanyákért indított program javára ajánlják fel. Mert a nemes cél és a romantikus este nem zárják ki egymást” – írta ki közösségi oldalára Lázár János, amelyhez egy fényképet is posztolt:

„Lázár úr! Kincs egy ilyen hölgy, first ladyként is el tudom képzelni!”

Ahogy arra számítani lehetett a miniszter eldobta a romnatikus fotóbombát. A legtöbb hozzászóló jó szórakozást kívánt, mások a szereplők eleganciáját dícsérték, de még olyan is akadt, aki máris magasabb poszton képzeli el Lázár Jánost: 

„Nanyon szep es csinos a felesege Lazar ur. Kincs egy ilyen holgy, igazi first lady -kent is el tudnudom kepzelni. Termeszetes szepseg”

– írta egyikük a fenti helyesírással. „Finom elegancia. Erre szuletni kell, nem tanulhato” – írta egy másik. „Nagyon szép a felesége, a kisugárzása egy harmonikus lelket tükröz, vigyázzon rá és becsülje meg!” – szólt egy harmadik reakció. 

Nem a jótékonysági bál a hódmezővásárhely-makói kórház első, az egészséges babákért és egészséges édesanykért szervezett jótékonysági eseménye. Azt viszont nem tudjuk, hogy a miniszter részt vett-e a december végi, a karácsonyi kalóriák elégetésére meghirdetett „Bejgli-futáson”. 

Lázár János korábban is posztolt a hódmezővásárhely-makói kórházról. Azt, hogy Magyarország kormánya nemzetgazdasági szempontból kiemelt beruházássá nyilvánította a Hódmezővásárhely-Makó kórházfejlesztést például úgy jelentette be, hogy 

„Most a vidék jön!”

Lázár János felesége és a jótékonyság

Korábban az országos politika is foglalkozott azzal, hogy Lázár felesége kuratóriumi tag a koraszülött gyerekek családjával foglalkozó Korábban Érkeztem Alapítványban, amely 1,2 milliárd forintos EU-s támogatásból 507 milliót szakértői véleményekre, kutatásokra és  marketingkiadásokra fordít.  Lázár – akkor még mint a Miniszterelnökséget vezető miniszter – erre úgy reagált, hogy „Mondták már a családomra, hogy kulák, hogy zsidó, most éppen cigányoznak” – válaszolta a kérdésre a Miniszterelnökséget vezető miniszter, arra reagálva, hogy Hadházy Ákos Farkas Flóriánhoz, az Országos Roma Önkormányzat volt vezetőjéhez hasonlította Lázár feleségét. Hozzátette ugyanakkor: vitára megfelelőnek tartja a kérdést, hogy a felesége lehet-e tagja egy társadalmi szervezetnek.

(Lázár János és felesége jótékonysági bálra készülődve. Fotó: Lázár János hivatalos Facebook-oldala.)