Lázár János bejelentette visszavonulását az országos politikától

2026-ban már nem indul újra parlamenti képviselőnek – jelentette be Facebook-oldalán Lázár János.

2024. január 8., 09:51

Szerző:

Lázár János építési és közlekedési miniszter Facebook oldalán közölte, hogy 2026-ban nem indul egyéni parlamenti mandátumért  választókerületében. Lázár azt írja: „Életemnek ezt a korszakát most lezárom. Ezt a ciklust követően egyéni választókerületi képviselő már nem leszek, de politikus maradok: a szűkebb és a tágabb pátriám, a magyar vidék és az Alföld, a politikai közösségem és a pártom továbbra is számíthat a munkámra”.

Lázár János szerint „teljes sorcserére” van szükség Hódmezővásárhelyen. Mint írja: „2024-ben új polgármesterre, 2026-ban pedig új országgyűlési képviselőre.

Ennek a megújulásnak én elősegítője, nem pedig akadálya leszek.”

(Kiemelt képünkön: Lázár János  építési és közlekedési miniszter, országgyűlési képviselő. Fotó: lázár János Facebook oldala)

Könnyen lehet, hogy néhány hétig ingyenes lesz a parkolás a XII. kerületben, a rendszerhez szükséges szoftvert működtető cég szerződése ugyanis lejárt. S ugyan kiírtak egy félmilliárd forintos új közbeszerzést, de arra kizárólag a szoftver készítőjét hívták meg, ami az új polgármesternek viszont nem igazán tetszett.