Lázár János bejelentette visszavonulását az országos politikától

2026-ban már nem indul újra parlamenti képviselőnek – jelentette be Facebook-oldalán Lázár János.

2024. január 8., 09:51

Szerző:

Lázár János építési és közlekedési miniszter Facebook oldalán közölte, hogy 2026-ban nem indul egyéni parlamenti mandátumért  választókerületében. Lázár azt írja: „Életemnek ezt a korszakát most lezárom. Ezt a ciklust követően egyéni választókerületi képviselő már nem leszek, de politikus maradok: a szűkebb és a tágabb pátriám, a magyar vidék és az Alföld, a politikai közösségem és a pártom továbbra is számíthat a munkámra”.

Lázár János szerint „teljes sorcserére” van szükség Hódmezővásárhelyen. Mint írja: „2024-ben új polgármesterre, 2026-ban pedig új országgyűlési képviselőre.

Ennek a megújulásnak én elősegítője, nem pedig akadálya leszek.”

(Kiemelt képünkön: Lázár János  építési és közlekedési miniszter, országgyűlési képviselő. Fotó: lázár János Facebook oldala)

Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videonyilatkozatában, emlékeztetve arra, hogy a bíróság csütörtökön döntést hozott „Gyurcsány Ferenc politikusának" az ügyében.

Miközben egy év alatt 409 szervátültetés történt idehaza, 536 új beteg került várólistára, amelyen már január elsején is 1255 páciens neve szerepelt – mondta az InfoRádióban az Országos Vérellátó Szolgálat transzplantációs igazgatója.