Lassan fogalom lesz a gyerekekkel pózoló politikus - Most a gyerek-térdepeltető polgármester dicsekszik, mekkorát táncikált az ovisokkal

2018. február 20., 12:07

Szerző:

Meghívták Vlasich Krisztián csepregi polgármestert a város óvodájába, ahol pénteken tartották a farsangi mulatságot. Csepreg első embere pedig kapott is a lehetőség után, és ment. Mondjuk az szomorú, hogy míg az ovisok és az óvónénik is jelmezben emelték a buli fényét, addig a polgármester hivatali ruhájában érkezett. Bár az is lehet, hogy a polgármester egyszerűen polgármesternek öltözött, hiszen mégis csak ez a legtökéletesebb választás egy ilyen szituban – írja a nyugat.hu.

Vlasich a Facebook-oldalának tanúsága szerint aztán táncra is perdült a gyerekekkel, akik boldogan adták arcukat a mosolygós fényképekhez is.

Fotó: Facebook/Vlasich Krisztián

A Soros-tervet nemrég testületi határozatban elutasító Csepreg első embere régóta ápol jó kapcsolatot a csepregi ovisokkal, akik nagyon szívesen mennek el vele utcát avatni és adnak elő egy kis Luca-napi műsort is a hideg aszfalton – utal finoman egy ugyancsak megrázó közelmúltbeli esetre a portál.

A választások közeledtével most már jószerivel minden héten előbukkan a Facebook legsötétebb bugyraiból egy-egy  gyerekekkel fotózkodó fideszes politikus. Legutóbb Simicskó István miniszter fényezte magát egy újbudai óvodában – azóta sem érti, miért hisztizik emiatt a sajtó.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a Miniszterelnökség által aláírt támogatói szerződésnek köszönhetően a tavaly októberben megrendelt húsz szerelvény mellett további 31 új modern, alacsony padlós és légkondicionált CAF-villamossal bővül a fővárosi járműflotta.

A főváros vezetése elkötelezett amellett, hogy a jelenlegi belvárosi „autópályák” helyett újjáéledő sugárutak legyenek Budapesten, ezért a városlakók, gyalogosok és kerékpárosok érdekeit szem előtt tartva újítják meg a Váci utat, a Bajcsy-Zsilinszky utat és az Üllői utat - jelentette be a főpolgármester pénteken Budapesten.