Nincs elég büfés a magyar-angol meccsen

A Facebookon toborozzák a vállalkozó kedvűeket.

2021. augusztus 31., 11:13

Szerző:

Büféseket, alkalmi munkavállalókat keresnek a Puskás Arénában, két nappal a magyar–angol focimeccs előtt.  A Blikk szúrta ki, hogy a Facebookon toboroznak kisegítőket nettó 1500 forintos órabérrel az angol-magyar és a magyar-andorrai labdarúgómeccsek előtt.

A magyar labdarúgó-válogatott szeptember 2-án, csütörtökön Angliát, szeptember 8-án pedig Andorrát fogadja a Puskás Arénában, valószínűleg mindkét mérkőzés teltházas lesz, ami 60 ezer embert jelent. Mindkét meccsre még keresik a büféseket, nettó 1500 forintért óránként, délután kettőtől éjfélig.

(Kiemelt kép:A Puskás Aréna a magyar-portugál mérkőzés előtt. Fotó: Balogh László/AFP)

Tegnap 21:43

Magyarország gázellátása biztosított és az lesz a téli hónapok alatt is - mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős államtitkára az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában.

Tegnap 17:43

A parlament 151 igen, 12 nem szavazattal és 19 tartózkodás mellett fogadta el az európai uniós költségvetési források felhasználásának ellenőrzésével összefüggő egyes, a közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítványokat, a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt, valamint az Európai Csalásellenes Hivatal ellenőrzéseit érintő törvények módosítását.

Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadta Savkat Mirzijojevet, Üzbegisztán köztársasági elnökét, közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár kedden.