Kulka János már nem akar beállni semmilyen közéleti ügy mögé

2019. december 17., 10:38

Szerző:

Kulka János a betegsége óta először vállalt nyilvános beszélgetést: Koncz Zsuzsával együtt szerepelt egy műsorban. A talkshow-ban – ahol Veiszer Alinda kérdéseire válaszolt – elmondta, hogy nem vágyik vissza színpadra, megunta a napi hajtást, hosszú ideje azon gondolkodott, mikor felejti majd el a szöveget egyszer, és akkor jött 2016 tavaszán a stroke, nyomában pedig a beszédzavara.

Amikor közéleti kérdések is szóba kerültek, a színész kifejtette, noha korábban sokat szerepelt és elmondta a véleményét a politikai, társadalmi állapotokról, demonstrációkon is részt vett, már nem érdekli, hogy különböző ügyek mögé álljon, bár követi a híreket – írja a Blikk.

2024. május 1., 13:07

Április 30-án az MBH Bank szerződést írt alá a Magyar Fejlesztési Bankkal, melyben megállapodnak arról, hogy a 2021–2027-es uniós fejlesztési ciklus lakossági hitelprogramjait elérhetővé teszik az MFB Pont Plusz lakossági hálózatukon keresztül. A hitelintézet a közvetítői feladatok ellátásának jogát konzorciumban nyerte el, nyílt közbeszerzés keretében, így az EU-s forrásokból a vállalkozásoknak szánt, már korábban bejelentett KKV Technológia Plusz Hitelprogram nulla százalékos kölcsönei április 30-tól, míg az otthonfelújítási program terméke várhatóan nyár elejétől lesz igényelhető a MBH Bank által üzemeltetett, 154 bankfiókban elérhető lakossági és vállalkozói MFB Pont Plusz pontokon.