Kubatov látásból sem ismeri az MSZP-seket akadályozó kopaszokat

A Fidesz alelnöke a Magyar Időknek adott interjújában azt mondta, se a választási irodánál megjelent kopaszokat, se a népszavazási kezdeményezést beadó Erdősi Lászlónét nem ismeri.

2016. március 10., 11:17

„A választási irodánál felsorakozott fiatalembereket még csak látásból sem ismerem. Ők nem az FTC alkalmazottai” – mondta Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke és az FTC elnöke a Magyar Időknek adott csütörtöki interjújában. Hozzátette, a népszavazási kezdeményezést beadó Erdősi Lászlónét sem ismeri, férjéről pedig, aki Herceghalom fideszes polgármestere, nem is hallott korábban.

Kubatov azt is elmondta, hogy miután hazatért az Egyesült Államokból, megkérdezte személyi titkárát, akinek korábbi gimnáziumi osztálytársa ott volt a választási irodánál, aki azt mondta, hogy már hosszú ideje nem találkoztak a kérdéses személlyel.

A Fidesz alelnöke úgy látja, hogy „a baloldal mindig botrányt akar”, és bízik benne, hogy a vizsgálat után ki fog derülni az igazság. Egyben „mélységesen elítéli”, hogy ilyen helyzetek egyáltalán előfordulhatnak.

Kubatov szerint lehetséges, hogy valamelyik kopasz a Fradi Securitynek dolgozik, és, mint elmondta, a cégnek nagyon sok dolgozója van, ezért elképzelhető, hogy egy-egy FTC-meccsen feltűntek.