Kötter Tamás ELLE címlapjáról: jobboldaliként miért támadnak minket homofóbiával?

Az író szerint ezzel az összes ellenzéki lap a közös narratíva szekerét tolja.

2021. augusztus 17., 14:58

Szerző:

A jobboldali gondolkodó és író Kötter Tamás is felfigyelt az Elle magazin ma megjelent címlapjára, amelyen először láthatóak Magyarországon címlapon azonos nemű párok. A Fidesz politikájával mélyen szimpatizáló író szerint, azért cikkezett a megjelenésről az összes kormánykritikus lap az országban, mert a cél az, hogy az Orbán-kormányt homofóbnak állítsák be. Kötter Tamás úgy látja, hogy egy ilyen címlap a magyar jobboldaliakat abszolút nem izgat. Facebook-posztjában azonban beszámol az esetről. 

Kötter Tamás azt írja, hogy a liberálisok akarnak konfliktust gerjeszteni az LMBTQ témával kapcsolatban. Hozzátette: „Hamis vagy inkább úgy mondanám, hogy hamisított narratíva mentén - kívánják megvívni a kormánnyal szemben a harcot és egyben - jó szokásukhoz híven.”  Az író szerint a liberális „mainstream” számára csak a pénzt a fontos és emiatt képesek az emberi jogokat is semmibe venni bizonyos esetekben. Kötter írásában felhívja a figyelmet arra, hogy Vettel és Hamilton a bahreini nagydíjon nem szivárványos zászlót „erőltették”.

Kötter Tamás posztjában arra is próbál utalni, hogy a jobboldaliak nem homofóbok Magyarországon. Véleménye szerint, csak a liberálisok próbálják így beállítani a magyar jobboldalt.

(Kiemelt kép: Az Elle magazin szeptemberi száma, melynek címlapján Jordán Adél és Székely Kriszta, Nagy Zsolt és Oltai Kata, valamint Pál Márton és Hanol Ádám szerepel. Fotó: Dimény András / 168.hu)

Tegnap 19:04

Megosztja az Európai Uniót, hogyan viszonyuljanak a mozgósítás elől menekülő oroszokhoz. Van olyan ország, ami védelmet biztosítana számukra, de van, amelyik biztonsági kockázatként tekint rájuk. A magyar kormány eddig nem szólalt meg az ügyben.

A jogosítvány árába is beépül a benzin piaci ára. A KATA törvény módosításával pedig eljöhet a több hónapos várakozási idő, hiszen sok oktatónak már nem éri meg az általányadózással az oktatói tevékenységet folytatni. Az oktatók közül többen azt tervezik, hogy inkább elmennek taxizni, ott ugyanis minden kedvezményt igénybe vehetnek.