Kötter Tamás ELLE címlapjáról: jobboldaliként miért támadnak minket homofóbiával?

Az író szerint ezzel az összes ellenzéki lap a közös narratíva szekerét tolja.

2021. augusztus 17., 14:58

Szerző:

A jobboldali gondolkodó és író Kötter Tamás is felfigyelt az Elle magazin ma megjelent címlapjára, amelyen először láthatóak Magyarországon címlapon azonos nemű párok. A Fidesz politikájával mélyen szimpatizáló író szerint, azért cikkezett a megjelenésről az összes kormánykritikus lap az országban, mert a cél az, hogy az Orbán-kormányt homofóbnak állítsák be. Kötter Tamás úgy látja, hogy egy ilyen címlap a magyar jobboldaliakat abszolút nem izgat. Facebook-posztjában azonban beszámol az esetről. 

Kötter Tamás azt írja, hogy a liberálisok akarnak konfliktust gerjeszteni az LMBTQ témával kapcsolatban. Hozzátette: „Hamis vagy inkább úgy mondanám, hogy hamisított narratíva mentén - kívánják megvívni a kormánnyal szemben a harcot és egyben - jó szokásukhoz híven.”  Az író szerint a liberális „mainstream” számára csak a pénzt a fontos és emiatt képesek az emberi jogokat is semmibe venni bizonyos esetekben. Kötter írásában felhívja a figyelmet arra, hogy Vettel és Hamilton a bahreini nagydíjon nem szivárványos zászlót „erőltették”.

Kötter Tamás posztjában arra is próbál utalni, hogy a jobboldaliak nem homofóbok Magyarországon. Véleménye szerint, csak a liberálisok próbálják így beállítani a magyar jobboldalt.

(Kiemelt kép: Az Elle magazin szeptemberi száma, melynek címlapján Jordán Adél és Székely Kriszta, Nagy Zsolt és Oltai Kata, valamint Pál Márton és Hanol Ádám szerepel. Fotó: Dimény András / 168.hu)

Mindent megteszünk, hogy a világban zajló háborúk ne veszélyeztessék a magyar családok békéjét és biztonságát! - olvasható Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap esti Facebook-bejegyzésében, amelyet a Védelmi Tanács ülése után adott közre.

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak: a jövő hét első napján még akár 31 Celsius-fok is lehet a Dél-Alföldön, majd beborul az ég, és többfelé kell esőre, akár zivatarra is készülni. A hét közepétől ugyan csökken a csapadékhajlam, de a hőmérséklet jelentősen visszaesik, a legmelegebb órákban mindössze 10-16 Celsius-fok várható, a hidegre hajlamos helyeken pedig visszatérhet a gyenge hajnali fagy. A szél sokfelé lesz erős - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből.

Tizenöt emberéletet követelt már idén a figyelmetlenség és a szabályok megszegése - közölte honlapján szombaton a MÁV, körültekintő közlekedésre kérve az utazókat. A MÁV-csoport adatai szerint vasúti átjárókban idén eddig 16 baleset történt, öttel több, mint a tavalyi év hasonló időszakában, ezek közül egy halállal végződött, három súlyos sérülésekkel járt.