Kötter Tamás ELLE címlapjáról: jobboldaliként miért támadnak minket homofóbiával?

Az író szerint ezzel az összes ellenzéki lap a közös narratíva szekerét tolja.

2021. augusztus 17., 14:58

Szerző:

A jobboldali gondolkodó és író Kötter Tamás is felfigyelt az Elle magazin ma megjelent címlapjára, amelyen először láthatóak Magyarországon címlapon azonos nemű párok. A Fidesz politikájával mélyen szimpatizáló író szerint, azért cikkezett a megjelenésről az összes kormánykritikus lap az országban, mert a cél az, hogy az Orbán-kormányt homofóbnak állítsák be. Kötter Tamás úgy látja, hogy egy ilyen címlap a magyar jobboldaliakat abszolút nem izgat. Facebook-posztjában azonban beszámol az esetről. 

Kötter Tamás azt írja, hogy a liberálisok akarnak konfliktust gerjeszteni az LMBTQ témával kapcsolatban. Hozzátette: „Hamis vagy inkább úgy mondanám, hogy hamisított narratíva mentén - kívánják megvívni a kormánnyal szemben a harcot és egyben - jó szokásukhoz híven.”  Az író szerint a liberális „mainstream” számára csak a pénzt a fontos és emiatt képesek az emberi jogokat is semmibe venni bizonyos esetekben. Kötter írásában felhívja a figyelmet arra, hogy Vettel és Hamilton a bahreini nagydíjon nem szivárványos zászlót „erőltették”.

Kötter Tamás posztjában arra is próbál utalni, hogy a jobboldaliak nem homofóbok Magyarországon. Véleménye szerint, csak a liberálisok próbálják így beállítani a magyar jobboldalt.

(Kiemelt kép: Az Elle magazin szeptemberi száma, melynek címlapján Jordán Adél és Székely Kriszta, Nagy Zsolt és Oltai Kata, valamint Pál Márton és Hanol Ádám szerepel. Fotó: Dimény András / 168.hu)