Kósa fórumán komolyan megkérdezték, hogyan lehetne likvidálni az ország belső ellenségeit

2017. november 9., 14:31

Szerző:

Esztergályhorváti, Őcsény és Kömlő után tegnap az egyébként álmoskás Pesterzsébeten is bebizonyosodott, mekkora  őrületet szabadított a kormánypárt az országra.

A XX. kerületi általános iskolában Kósa Lajos tartott úgynevezett konzultációs fórumot. Kósának amúgy az égvilágon semmi köze a városrészhez, de hát tegyük a kezünket a szívünkre: mihez van?

Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

A Magyar Narancs helyszíni beszámolója szerint a rejtélyes okból bizonyos körökben következetesen szépkorúnak nevezett nyugdíjasok által uralt összejövetelen természetesen a migráció és a csontig rágott Soros-terv volt a vezérlő téma, de a diskurzusban előkerült valami más is, amire keserű meglepetéssel kaptuk fel a fejünket. 

Jelesül: most már annyit támadják egyes magyarok az ilyen-olyan fórumokon az országot, hogy ez bűncselekménynek számít, és szerinte újra kellene definiálni a hazaárulás fogalmát, végiggondolni, hogy

„hogyan lehetne likvidálni az ország belső ellenségeit”.

A minap lapátra tett egykori III/II-es, Földi László hevét s nevét idéző felvetésre Kósa, némileg meglepő módon, ezúttal jól reagált. Azt mondta, szerinte ez egyáltalán nem lenne jó ötlet, mert demokráciában élünk, és el kell fogadnunk, hogy a másik másként gondolkodik, és ő mindenképpen próbálná erről lebeszélni a férfit. Reméljük, hogy ezt egészen őszintén gondolja így. 

A fórumon egy újabb Békemenet lehetősége is felvetődött.

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.