Még most sem kerültek ki a hivatalos koronavírus adatok

Mindenszentek és halottak napja miatt későbbre ígérték mindezt.

2022. november 7., 09:17

Szerző:

„Mindenszentek és halottak napja miatt a koronavírus-járvánnyal összefüggő adatok közlése november első hetének második felében várható.” Ezzel a rövid közleménnyel jelezte október 31-én a kormányzati koronavírus-honlap, hogy október végéig az ígért közadat-szolgáltatást a járvány fertőzöttjeinek, halottainak adataival.

Korábban éppen erre az időpontra ígérték, hogy az adatok a Miniszterelnöki Kabinetiroda által kiadott oldalon meg fognak majd jelenni.

Azonban az új ígéret ellenére november első hetének második fele is letelt már, az adatok pedig továbbra sem kerültek ki.

Október 31-én a hatóságok az MTI-n keresztül még arról adtak tájékoztatást, hogy az adatszolgáltatás eddig az időpontig meg fog történni. Új időpontot azonban most még nem közöltek. 

(Kiemelt kép: A kormany.hu által közreadott képen Müller Cecília országos tisztifőorvos a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján 2020. április 18-án. Fotó: MTI/Botár Gergely/kormany.hu)

 

14:55

December 3-án, 4-én 10-én, 11-én, 17-én és 18-án a 107-es viszonylaton, december 6-án pedig a 95-ös vonalon közlekedhetünk a mikulásbusszal.