Kisiklott egy vonat Pestszentimrén, áll a vasúti forgalom

A balesetben senki nem sérült meg. Kőbánya-Kispest és Gyál között pótlóbuszok közlekednek.

2022. május 31., 10:08

Szerző:

Kisiklott az Ócsáról Kőbánya-Kispestre tartó S21-es személyvonat a pestszentimrei állomásnál behaladás közben. A baleset miatt áll a vasúti forgalom – közölte a Mávinform.

A balesetben senki nem sérült meg. Kőbánya-Kispest és Gyál között pótlóbuszok közlekednek. A lajosmizsei vonalon utazók a Nyugati és Kőbánya-Kispest között a monori elővárosi vonatokkal tudnak utazni, ezért a Nyugati pályaudvarról minden óra 8 perckor Monorra induló S50-es vonatok 5 perccel később indulnak a 7:08-kor induló vonattól (2722) kezdődően.

A Gyál és a Határ út között közlekedő 84E, 89E, 94E, 294E jelzésű buszon, valamint a Határ út és Kőbánya-Kispest között a 3-as metrón elfogadják a vasúti jegyeket és bérleteket. 

(Kiemelt képünk: Fotó: 168.hu | Merész Márton)

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.