06:50 - 09:00

MOST: KeljfelJancsi

Fiala János műsora

Király Linda érkezik a csütörtöki Maflásba

Csernus Imre asztalához ül le az énekesnő a Maflás vendégeként. Király Linda kendőzetlen őszinteséggel meséli el, milyen lelki próbatételeken ment keresztül a közelmúltban.

2021. május 26., 09:54

Szerző:

A  megszokott időpontban, csütörtök 19 órakor kezdődő Maflásban Király Linda elmeséli Csernus doktornak, hogy a zene sokáig egyfajta menekülés volt számára a valóság elől.

„Én voltam az a duci kislány Bronxban, aki nem találta a helyét. Aztán jött a zene, és elkezdtek másképp bánni velem. Ez a kreatív közeg lett a burkom.”

Aztán amikor 16 éves lett, Magyarországra költöztek, és teljesen más közegbe került, ahol ugyancsak meg kellett küzdenie az előítéletekkel. „Furcsán néztek rám, mert Amerikából jöttem, nyelvi nehézségeim is voltak. Nagyon váratlanul robbant be a karrierem itthon, ezt az egészet szintén nagyon nehéz volt felismerni. Ráadásul az édesanyám nagyon beteg volt, petefészek- és méhnyakrákkal küzdött”.

Linda a csütörtöki Maflásban elárulja Csernus doktornak, hogy nagyon súlyos árat fizetett azért, mert megpróbálta homokba dugni a fejét, és elhessegette a problémáit. „Benyújtotta a testem a számlát. Agyalapi mirigyes adenómám lett, pajzsmirigy beteg lettem, és felborult a hormonháztartásom. Végül 2019-ben fogtam padlót. 120 kilós voltam, alig kaptam levegőt, alvászavaraim lettek. Tudtam, semmi nem mehet így tovább, változtatok az életemen, és őszinte leszek önmagammal.”  

A művésznő teljesen új útra lépett, ami szavai szerint azzal járt, hogy kendőzetlenül őszinte lett önmagához, és megkereste azt a lelki utat és módszert, amely végül eredményes lett. „Mindent nulláról akartam kezdeni. Bármennyire is fájt, és féltem az egyedülléttől, véget vetettem a tízéves kapcsolatomnak, mert képtelen voltam szeretetet adni. El kellett ahhoz engednem, hogy fejlődni tudjak”

Lindának a meditáció és az autogén tréning lett az egyik útja, rengeteget sportol, de vannak még lelki kihívásai. „A mai napig nehezen mondok nemet, mindenkinek jót akarok, nem akarok csalódást okozni.”

A csütörtöki Maflásból az is kiderül, milyen módszereket épített ki magának Linda, hogy lelkileg és testileg is felépüljön. Azt is elmeséli a csütörtöki Maflásban, mivel telt az utóbbi másfél éve, hogyan birkózott meg a magánnyal és a koronavírussal teljesen egyedül.