Kinevették az újságírók Gulyás Gergelyt, amikor arra utalt, a Fideszben nincsenek melegek

A Kormányinfó tartogatott néhány érdekes pillanatot.

2021. július 22., 11:55

Szerző:

Kitört a nevetés a Kormányinfón, amikor Gulyás Gergely arra utalt, a Fideszben nincsenek melegek. A beszélgetés így zajlott a miniszterelnökséget vezető miniszter és egy újságíró között:

  – A Pride-on lesz fideszes képviselő? – kérdezte a Telex újságírója a csütörtöki Kormányinfón.  

  – Nem tartom valószínűnek – válaszolta Gulyás Gergely.

  – Mert?

  – Az érintetti kör nem fedi egymást, az én tudomásom szerint. Nincs metszet.

Gulyás Gergely megállapítására nevetés tört ki az újságírók közt.

A miniszter azt is elmondta, nincs tisztában a kollégái szexuális orientációjával, de „a Pride nem arról szól, hogy ki, egyébként, milyen szexuális orientációval rendelkezik, hanem ki az, aki úgy gondolja, hogy ezt a nagy nyilvánosságban meg kell, hogy ossza”.

Gulyás Gergely kijelentése azért is komikus, mivel legutóbb Szájer József EP-képviselőről derült ki homoszexualitása. A Fidesz egyik alapítója november 27-én egy ereszbe kapaszkodva próbált távozni Brüsszelben, amikor a rendőrök rajtaütöttek egy illegális homoszexuális orgián, a pandémia közepette.

(Kiemelt kép: Gulyás Gergely a Kormányinfón, 2021. július 22-én. Fotó: Merész Márton / 168.hu)

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.