Kigyulladt egy jármű, több kilométeres a torlódás az M1-esen

A torlódás jelentős.

2021. december 24., 10:38

Szerző:

Egy korábban kigyulladt jármű miatt több kilométeres torlódás alakult ki az M1-es autópályán, Tatabánya térségében a főváros irányába – közölte az Útinform pénteken délelőtt. A tájékoztatás szerint az 50-es kilométernél, a Budapest felé vezető oldalon egy kamion gyulladt ki. A torlódás jelentős.

(Kiemelt képünk illusztráció: Dimény András/168.hu)

 

A vitéz Bertalan Árpád 1. Különleges Műveleti Dandár gyakorlatozik a jövő hét elején Szolnokon, ezért megnövekedett hanghatásra kell számítani – közölte a szolnoki polgármesteri hivatal közleményben.

I. Judit, a Vácott ismert kineziológus és kétgyermekes édesanya szerda este 11-kor tűnt el. Ismerősei Facebook-felhívásokban és személyesen is keresték, ezrek osztották meg az eltűnéséről szóló posztokat, illetve a rendőrség is az eltűnt emberek körözési listájára tette őt. Pénteken aztán találtak egy holttestet a Dunánál.

2023. február 3., 15:44

A szombat éjfélig tartó havazás, havas eső és viharos széllökések miatt adott ki figyelmeztetést az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Azt kérik, csak megfelelő műszaki állapotú, a szokásosnál jobban megtankolt, a téli körülményekre felkészített  járművel induljanak csak útnak.