Kigyulladt a szolnoki kórház

Kigyulladt a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet egyik negyedik emeleti kórterme.

2023. március 17., 06:21

Szerző:

Kigyulladt a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet egyik negyedik emeleti kórterme csütörtök este, a tűzoltók a lángokat eloltották, jelenleg embereket menekítenek ki az épületből - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott hivatalvezetője.

Kisnémet Tamás tűzoltó hadnagy elmondta: a Tószegi úti kórházban egy mintegy tíz négyzetméteres helyiség gyulladt ki. Az embereket másik épületszárnyba viszik, és két melegedőbusz is a helyszínre érkezett – tette hozzá, megjegyezve: jelenleg az utómunkálatok zajlanak. A tűz keletkezésének okát majd tűzvizsgálati eljárás során vizsgálják. 

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szolnoki, a kunszentmártoni, a jászberényi, a mezőtúri, a kecskeméti, a szarvasi, a ceglédi és a nagykátai hivatásos tűzoltók a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett eloltották a lángokat, és embereket menekítenek ki az épület füsttel telítődött szintjeiről.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: MTI/Mihádik Zoltán)