Kiderült, ki az az Erdei Sándor, aki az ellenzék által támogatott Erdei Sándor ellen indul Miskolcon

2018. június 13., 17:17

Szerző:

Nyékládházán él és Tiszaújvárosban dolgozik, vagyis túl sok köze nincs Miskolchoz a semmiből felbukkant Erdei Sándornak, aki egyszer csak nyilvántartásba vetette magát a júliusi 15-i időközi választásra – írja a hvg.hu.

A nyékládházi Erdei indulása azért is zavarbaejtő, mert pont ugyanilyen néven egy aspiránst korábban már bejegyeztek Miskolcon: a teljes helyi ellenzék által támogatott Erdei Sándort, akit Rokker Zsoltti néven is ismerhet a publikum.

Erdei-Rokker éppen ma tudatta, hogy a fejleményre tekintettel harmadik keresztnévként sürgősen felveszi a Zsolt nevet a Sándor mellé, hogy kevésbé keverhessék össze névrokonával. Rokker Zsoltti megjegyezte, hogy ha végre felbukkan a riválisa és elmondja a programját,

abból azonnal ki fog derülni, hogy a Fidesz próbál trollkodni

Miskolc 12. számú önkormányzati körzetében azért tartanak választást, mert a fideszes Hubay Györgyöt április 8-án parlamenti képviselővé választották.

12:02

Magyarországon tavaly 115 ezer 65 évesnél idősebb magyar dolgozott a nyugdíj mellett. A legtöbben a feldolgozóiparban tevékenykedik, de a kereskedelemben és gépjárműjavításban is szép számmal dolgoznak az idősek.

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.