Két éve halott embernek írogat SMS-eket Tuzson Bence, pedig a férfi még utálta is a Fideszt

2018. március 22., 17:32

Szerző:

Elhunytat is invitált fideszes lakossági fórumokra Tuzson Bence kampánycsapata, és még a helyi sikerekről is beszámoltak neki. Ezt egy olvasó jelezte, aki a Pest megyei 5-ös számú választókerületben él – itt indul a választáson a kommunikációs államtitkár – írja a hirtv.hu.

A neve elhallgatását kérő asszony arról beszélt, férje két éve hunyt el, ám a telefonszámára a mai napig érkeznek kampány SMS-ek a Fidesztől: „a férjem két éve hunyt el, a telefonszámát megtartottam, mivel sok ismerős, barát csak ezt ismeri. Tavaly nyáron került a nevemre az előfizetés, de én ilyen célra nem adtam ki a telefonszámot, és a férjem sem szerette a Fideszt, úgyhogy róla sem tudom elképzelni, hogy megadta volna nekik.

Fogalmam sincs, honnan van meg nekik a telefonszám, tőlünk biztosan nem kapták meg”.

Lakossági fórum Kövér Lászlóval Gödön, gimnázium épül Veresegyházán – a többi között ezekről értesítette a politikus kampánycsapata az elhunyt családját egykori mobilszámán. Emellett elküldték nekik Tuzson Bence facebookos kampányvideóját is, amelyben a fideszes államtitkár a helyi sikereiről számol be.

Tuzson tegnap óta nem reagál a Hír TV kérdéseire.