Két baleset is történt az M0-son, jelentős a torlódás

Több jármű ütközött össze az M0-s autóúton a Deák Ferenc hídon, az M4-es autóúti csomópontnál pedig szintén baleset történt, emiatt a gyorsforgalmi úton az M1-es autópálya irányába több kilométeres torlódás alakult ki .

2024. január 15., 17:58

Szerző:

Az Útinform tájékoztatása szerint  hétfő délután több baleset is történt az utakon, a 15-ös kilométernél a belső sávot foglalják el a sérült járművek, a torlódás meghaladta az 5 kilométert.

Az M4-es autóúti csomópontnál történt baleset miatt szintén az M1-es autópálya irányába a 40-es kilométernél a belső sávba belóg az egyik sérült jármű, a torlódás itt 6-7 kilométer hosszú.

A katasztrófavédelem arról tájékoztatott,  hogy a 40-es kilométernél egy betonkeverő és egy személyautó ütközött össze, az autóút érintett szakaszán félpályán halad a forgalom.

(Fotó: HERBERT P. OCZERET / APA / AFP)

A legmagasabb jövedelmű járásokban is hozzá lehet jutni a legmagasabb támogatáshoz, ha az igénylő keresete alacsony. Akár a 3,8 millió forintot is elérheti a támogatás összege, ha a felújítással sikerül 40 százalék fölé tornászni az energiamegtakarítást.