Kihagyhatatlan szombati program kisfiúknak és gyermeklelkű felnőtteknek

A  Magyar Honvédség katonai menetoszlopai a Tiszántúlon bukkanak fel szombaton.

2022. június 17., 14:56

Szerző:

Katonai menetoszlopokra kell számítani az ország útjain 2022. június 18-án és 19-én az alábbi útvonalon: Hódmezővásárhely- Orosháza elkerülő- 47. számú főút- Békéscsaba elkerülő- 47. számú főút- M35 autópálya- Debrecen elkerülő E576- Hajdúhadház.

A Magyar Honvédség kéri a lakosságot, hogy a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai járműveket, mivel azok mérete és sebessége, valamint a konvojok hossza és haladásának módja eltér a mindennapi közúti közlekedésben megszokottól. Mivel a zárt menetoszlop járművei közé nem hajthat be civil gépjármű, a járművek haladását a konvoj elején és végén kísérőjárművek biztosítják. Kérünk mindenkit, hogy a katonai szállítmány közelében minden esetben az aktuális útviszonyok, valamint az időjárási és látási körülmények figyelembevételével közlekedjen.

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva arra törekszik, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.
A lakosság megértését és türelmét köszönjük!

(Kiemelt kép: Magyar Honvédség/Facebook)

Magyarország egyik legfontosabb erőforrása a kiművelt emberfő, versenyképes tudású, a világra nyitott, hazáját szerető, szorgalmas fiatalokra van szüksége az országnak ahhoz, hogy ne csak szemlélője, hanem alakítója is lehessen a jövőnek - írta Novák Katalin a Facebook oldalán szombaton.