Jobbik: A kormány kivégzi a kisvállalkozókat

Az utolsó bőrt is lenyúzzák róluk, véli az ellenzéki párt közleményében.

2022. július 30., 13:47

Szerző:

Néhány órája Gulyás Gergely bejelentette, hogy korlátozzák az üzemanyagár-stoppot, déltől már csak a magánszemélyek és a taxisok tankolhatnak hatósági áron – közölte a Jobbik az MTI-vel szombaton délután. Szerintük a kormány friss határozata egy újabb csapás a magyar kisvállalkozókra, akiket az elmúlt hetekben már így is ellehetetlenítettek.

„Mindössze egy órát hagyott a kormány a kisvállalkozóknak, hogy felkészüljenek arra, hogy mától már piaci áron tudnak tankolni a kutakon. Amellett, hogy a kapkodás ismét bebizonyította Orbánék kormányzóképtelenségét, ezzel újabb csapást mértek több százezer honfitársunkra.” – írták-

A Gyöngyösi Márton által vezetett párt hozzátette, a kata és a rezsicsökkentés eltörlése „már így is csőddel fenyegette a legtöbb kisvállalkozást, az ársapka szűkítése tovább nehezíti honfitársaink életét, akik eddig sem jókedvükből tankoltak, hanem azért, mert ez is elengedhetetlen volt munkájuk elvégzéséhez.”

Hangsúlyozták még hogy szerintük a kormány nem fog itt megállni: „egyértelműen látszik, hogy az üzemanyagok ársapkájának részleges kivezetése csak előre vetíti a kormány valódi szándékát, miszerint a kedvezményt rövid időn belül teljesen megszünteti.” – zárult a közlemény.

(Kiemelt kép forrása: Gyöngyösi Márton Facebook oldala)

A sekély és melegedő élővíz nagyon hamar oxigénhiányhoz és így katasztrófához vezethet a halállomány területén, és úgy tűnik, már a lehalászás sem százszázalékos megoldást, a baj igen nagy.

A BRFK részletes választ küldött szerkesztőségünknek azzal kapcsolatban, mi is pontosan a sorsa a Szabó Bálint szegedi ügyvéd által belengetett budapesti gazdatüntetésnek. A rendőrség információi szerint a kért útvonalra már korábban bejelentett rendezvények miatt augusztus 20-ára nem kaptak területfoglalási engedélyt, de a tüntetést megtarthatják, csak éppen a belvárosba nem mehetnek be.