Itt a friss előrejelzés: ahol nagyon kéne, ott esély sincs az esőre

 Az ország nagyobb részén nem várható eső.

2022. augusztus 12., 07:47

Szerző:

A sok napsütés mellett ismét erőteljessé válik a gomolyfelhő-képződés, illetve időnként megnövekszik a fátyolfelhőzet is. Az ország nagyobb részén nem várható eső, inkább csak a nyugati megyékben van esély arra, hogy kevés helyen kialakuljon elsősorban zápor, kis eséllyel zivatar – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat legfrissebb jelentéséből.

Hozzátették: Az északkeleti, északi szelet napközben több helyen élénk lökések kísérik. A csúcshőmérséklet 26 és 32 fok között alakul. Késő estére többnyire 20 és 25 fok közé hűl le a levegő.

(Kiemelt kép: A Veszprém megyei Bánd község 2022. augusztus 7-én. Fotó: Bazsó Bálint/168.hu)

19:45

Egyes sajtóhírekkel ellentétben az MVM számlázási rendje nem változott, a számlázás időpontja visszakerül a megszokott időpontra – közölte az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2022. szeptember 29., 14:05

Péntek 16 órától hétfő 04:30-ig a Nemzeti Vágta átveszi a terepet a Hősök tere körül. Péntektől máshogy fognak járni a buszok is a hétvégén, az 1-es metró viszont sűrűbben közlekedhet a rendezvényre látogatók miatt.

2022. szeptember 29., 13:32

Jövő hétfőn magyar-osztrák-szerb csúcstalálkozót tartanak Budapesten, a tárgyalások fő témája az illegális migráció elleni közös fellépés – erősítette meg az erről szóló sajtóhíreket az MTI-nek Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár csütörtökön.