Ismét fagyasztott terméket hív vissza a Nébih

KINGA fagyasztott fasírtalapot hívott vissza a Novro Kft..

2022. július 8., 16:18

Szerző:

Visszahívja az 500 grammos kiszerelésű, KINGA fagyasztott fasírtalapot szalmonellafertőzés lehetősége miatt a forgalmazó, a Novro Kft. – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) pénteken az MTI-vel.

A Nébih kéri a vásárlókat, hogy a 2022. október 27-ei lejárati idővel és 28.04.2022 tételszámmal rendelkező terméket ne fogyasszák el.

(Kiemelt képünk: A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) Állategészségügyi Diagnosztikai Igazgatóság cégtáblája a főváros XIV. kerületében Zuglóban, a Tábornok utcában. Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László)

 

 

 

Tegnap 19:04

A sekély és melegedő élővíz nagyon hamar oxigénhiányhoz és így katasztrófához vezethet a halállomány területén, és úgy tűnik, már a lehalászás sem százszázalékos megoldást, a baj igen nagy.

Tegnap 18:35

A BRFK részletes választ küldött szerkesztőségünknek azzal kapcsolatban, mi is pontosan a sorsa a Szabó Bálint szegedi ügyvéd által belengetett budapesti gazdatüntetésnek. A rendőrség információi szerint a kért útvonalra már korábban bejelentett rendezvények miatt augusztus 20-ára nem kaptak területfoglalási engedélyt, de a tüntetést megtarthatják, csak éppen a belvárosba nem mehetnek be.