Indul a Maflás: Majkával kezdi Csernus a hírességek terápiáját

Majkával indul Csernus Imre új műsora, a Maflás! A doki csütörtökönként ismert embereknek tart nyilvános terápiát a 168.hu-n. 

2021. április 22., 11:17

Szerző:

Keddenként a telefonokra, levelekre válaszol, csütörtökönként pedig ezentúl hírességeket lát vendégül Csernus Imre a 168.hu-n. Az új műsor közkívánatra indult el, hogy a pszichiáter a Lelkifröccsben másfél órán keresztül a betelefonálók kérdéseire.

A csütörtöki, 19 órakor kezdődő Maflás című műsorban viszont ezentúl a doki csak ismert embereket fogad nyilvános terápiára. 
 
Fotó: 168.hu | Merész Márton
 

Az első adásban a doki Majkával beszélgetett, akit megviselt a járványhelyzet és a kórházban eltöltött hetek. A sztár őszintén vallott a félelmeiről, de azt ígérte, megfogadja Csernus doki ajánlásait.

(Kiemelt kép: 168.hu | Merész Márton)

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.