Így kíván békés karácsonyt Gyurcsány Ferenc

Reméli, hogy pár nap nyugalom jön.

2021. december 24., 09:45

Szerző:

„Ezt a képet pár perce készítettem nektek. Világosodik. Lassan. Jó lenne hinni, hogy ez nemcsak a ma hajnalra lenne igaz. De most jöjjön pár nap nyugalom. Talán béke is” – írta a Facebook-oldalán Gyurcsány Ferenc.

A Demokratikus Koalíció elnöke posztjában megjegyzi, sokaknak nehéz az ünnepi összezártság összezártság. „Mások meg magányosabbak, mint az év bármely más napján. Csendet, szeretetet, barátokat, nyugalmat kívánok nektek. Szabad, vigyázó szeretet mindenkinek. Karácsonykor is” – zárta.

(Kiemelt kép: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala.)

19:45

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 50 millió forintos bírságot szabott ki az eMAG webáruház üzemeltetőire (Dante International S.A., Extreme Digital- eMAG Kt.), mert megszegték a korábbi jóvátételi vállalásaikat – közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) hétfőn az MTI-vel. Az eMAG tudomásul vette a hatóság döntését, bár azzal nem ért maradéktalanul egyet – közölte a cég.

2022-ben 14,2 millió vendég közel 40 millió vendégéjszakát töltött a magyarországi szálláshelyeken, csaknem negyven százalékkal többet, mint 2021-ben és csak egy hajszállal elmaradva a magyar turizmus minden idők legsikeresebb évének számító 2019-es esztendő eredményétől – emelte ki évértékelő sajtótájékoztatóján a Magyar Turisztikai Ügynökség igazgatósági elnöke.