Így készül az adventre Orbán Viktor

Orbán Viktor adventi készülődés címmel videót tett közzé közösségi oldalán. 

2022. november 27., 08:22

Szerző:

Adventi készülődés, ezzel a címmel tett közzé egy videót közösségi oldalán Orbán Viktor. A videóból kiderül, hogy Orbán a Karmelita kolostorban lévő irodájába vásárolt adventi koszorút.

Azért az irodájába, mert felesége Lévai Anikó nem hagyja, hogy az otthoniról Orbán döntsön. A karácsonyi hangulatú videó egy pontján az energiaárak is szóba kerülnek, de jöjjön a felvétel, ami önmagáért beszél:

 

Tegnap 19:45

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 50 millió forintos bírságot szabott ki az eMAG webáruház üzemeltetőire (Dante International S.A., Extreme Digital- eMAG Kt.), mert megszegték a korábbi jóvátételi vállalásaikat – közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) hétfőn az MTI-vel. Az eMAG tudomásul vette a hatóság döntését, bár azzal nem ért maradéktalanul egyet – közölte a cég.

2022-ben 14,2 millió vendég közel 40 millió vendégéjszakát töltött a magyarországi szálláshelyeken, csaknem negyven százalékkal többet, mint 2021-ben és csak egy hajszállal elmaradva a magyar turizmus minden idők legsikeresebb évének számító 2019-es esztendő eredményétől – emelte ki évértékelő sajtótájékoztatóján a Magyar Turisztikai Ügynökség igazgatósági elnöke.