Így fizetünk mi: videón magyarázza a számlákat az MVM

Videósorozatot az MVM Mindennapi energiánk címmel, hogy így segítse ügyfeleit a számlák megértésében.

2022. december 2., 19:14

Szerző:

A kisfilmek között egy részletes számlamagyarázó is megtalálható, amely a számlák pontos megértésében segít – írta közleményében az MVM, amit az Rtl.hu közölt.

A Mindennapi energiánk sorozatban eddig megjelent videók többek között kitérnek arra, hogy mit jelent a súlyozási kulcs vagy a fogyasztási jelleggörbe, mit kell tudni a nagycsaládosok vagy a társasházak számlázásáról, diktálni érdemes-e inkább vagy havi átalánydíjat fizetni, illetve hogy mit jelentenek a gázszámla egyes elemei. 

A videókat az MVM weboldalán lehet megtekinteni. A MVM közlése szerint a videókban a legtöbbeket érintő kérdéseket fogják megválaszolni. Hozzátették: az ügyfelek így az MVM Next ügyfélszolgálati irodáiban elérhető tájékoztatáshoz akár otthonról, kényelmesebben, gyorsabban, kevesebb fáradság árán is hozzájuthatnak.

(Kiemelt kép: A MVM Magyar Villamos Művek Zrt. (MVM) Ügyfélszolgálat Észak-pesti Ügyfélszolgálati Iroda és MVM informatika épülete a főváros XIII. kerületében, a Béke téren. MTVA/Bizományosi: Róka László)