Egy kis havazás dobhatja fel az elöttünk álló borongós napokat

Felhős, hideg napok várnak ránk, hóval vagy havas esővel, szitálással. 

2023. január 26., 07:54

Szerző:

Kapucniját fogja egy nő Debrecenben, az erős széllel kísért havas esőben 2021. január 25-én.

MTI/Czeglédi Zsolt

Többnyire erősen felhős vagy borult, párás idő valószínű, ködfoltokkal. Napközben legfeljebb kisebb szakadozások fordulhatnak elő. Helyenként gyenge intenzitású vegyes csapadék (hószállingózás, havas eső, eső, szitálás) előfordulhat. Az általában keleties irányú szél mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 5 fok között valószínű. Késő estére +2 és -3 fok közé hűl le a levegő – írja időjárás-eőrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Pénteken a felhős, borongós lesz felettünk az ég, szűrt napos időszakok inkább csak északon és a Dunántúlon lehetnek. Főként az ország déli, délkeleti felén számíthatunk kisebb havazásra, keleten, délkeleten havas esőre, esőre is. Sokfelé élénk, nyugaton és északkeleten helyenként erős lesz az északi szél. Hajnalban -7, +1, délután 0, +5 fok várható. Szombaton hasonlképpen felhős, borongós időben szórványosan továbbra is számíthatunk kisebb havazásra, keleten, délkeleten havas esőre. Az élénk, erős északi szelet nyugaton néhol viharos lökések kísérhetik. Hajnalban -3, +1, délután -1 és +5 fok között alakul a hőmérséklet – írj az Időkép.

(Kiemelt képünk illusztráció: Kapucniját fogja egy nő Debrecenben, az erős széllel kísért havas esőben 2021. január 25-én. MTI/Czeglédi Zsolt)

Megszűnik november 4-től a Keszthelyi Kórház szülészet-nőgyógyászati fekvőbeteg osztálya, ugyanakkor a szülészet-nőgyógyászati járóbeteg ellátás, a terhesgondozás és a nőgyógyászati szakellátás változatlanul elérhető lesz.