Hoppál Péter produkálja magát

Hoppál Péter egy kommentben jelentette ki, hogy a vasárnapi fővárosi tüntetésen részvevők tízezrei amerikai pénzből tüntettek.

2022. október 24., 13:58

Szerző:

A PécsMa.hu budapesti tüntetéséről szóló összefoglalója alá kommentelt Hoppál Péter, pécsi országgyűlési képviselő, aki kijelentette, hogy a vasárnapi tüntetést amerikai pénzből finanszírozták.

 Hoppál Péter egykor pedagógus és iskolaigazgató volt.

Nyolcvanezren tüntettek az oktatásért vasárnap

Október 23-án az ADOM Diákmozgalom és a PDSZ szervezésében több tanárszakszervezet és diákszervezet és szimpatizánsaik is a szabad oktatásért vonultak. Tudósítóink kint voltak a meneten, és ezt látták.

Az elmúlt hónapok iskolai mozgalmai, tanársztrájkjai és polgári engedetlenségi mozgalma után szeptember 30-án szinte villámcsapásként ért mindenkit a hír, a polgári engedetlenség miatt a VI. kerületi Kölcsey Gimnázium négy tanárának is felmondott a tankerület. Ez az ügy végül nemhogy csitította volna a kedélyeket, de olaj volt a tűzre. Azóta egymást érik a tüntetések.

(Kiemelt kép: Hoppál Péter fideszes országgyűlési képviselő beszédet mond a Modern városok programban 2,5 milliárd forintból megújult Pécsi Tudományegyetem (PTE) Egészségtudományi Kara gyakorlati oktatási képzési helyszíneinek avatásán 2021. július 8-án. Fotó: MTI/Varga György)

110 új, várhatóan 2029-ben megérkező villamosra tervez kiírni közbeszerzést a BKK. Az idéntől érkező alacsonypadlós CAF-ok 2026 végéig megjelennek majd több új helyen, köztük a 2-es villamos vonalán is, emellett pedig több nagy fejlesztést is tervez a vállalat – derült ki a BKK Villamosfejlesztések Budapesten című sajtótájékoztatóján, amit a Száva kocsiszínben tartottak a vállalat szakemberei és Karácsony Gergely főpolgármester. Vitézy Dávid szerint viszont Karácsony Gergely olyan fejlesztésekkel kampányol, amelyeket pont ő akadályozott, szerinte a főpolgármester egyetlen villamosberuházás előkészítését sem tudja felmutatni 5 év alatt