Hollik: Kibújt a szög a zsákból!

Közösségi oldalán fakadt ki a fideszes politikus: ha nem azt csináljuk, amit Soros diktál, nem kapjuk a pénzt, ami jár nekünk.

2020. október 1., 13:16

Szerző:

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a jogállamiság csak ürügy arra, hogy a brüsszeliek zsarolják Magyarországot – írja az MTI. A politikus csütörtökön a közösségi oldalán tett bejegyzésében arra reagált, hogy Katarina Barley, az Európai Parlament egyik alelnöke szerdán a német országos közszolgálati rádiónak azt mondta: az európai uniós pénzügyi támogatások hatékony eszközt jelentenek a jogállami elvek tiszteletének biztosítására, ezért ki kell éheztetni pénzügyileg az olyan tagállamokat, mint Lengyelország és Magyarország.

„Kibújt a szög a zsákból!” – kommentálta ezt a Fidesz kommunikációs igazgatója a Facebookon, hozzátéve, hogy a jogállamiság csak ürügy arra, hogy a „brüsszeliek zsaroljanak bennünket”.

„A képlet egyszerű: ha nem azt csináljuk, amit a brüsszeliek Sorossal a hátuk mögött diktálnak nekünk, akkor a jogállamiságra hivatkozva befagyasztanák a pénzt, ami jár Magyarországnak. Ez elfogadhatatlan!” – fogalmazott Hollik.

 

 

15:00

Április 16-án, kedden elindult a központi szúnyoggyérítés, amelyet évek óta a katasztrófavédelem irányít. Tavasszal túlnyomórészt a lárvák elleni biológiai védekezés zajlik. A szúnyogok tenyészőhelyén egy természetes baktérium által termelt fehérjét tartalmazó készítményt juttatnak a vízbe. Ez a fehérje a kijuttatott dózisban kizárólag a csípőszúnyogok lárváit pusztítja el, minden más élőlényre, még az árvaszúnyogokra is ártalmatlan.