Hollik István ismét kötelező betelepítést vizionál

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója maszkos-terepruhás katonákkal illusztrálta legújabb migránsozós posztját. 

2021. augusztus 25., 12:05

Szerző:

„Megvédjük Magyarországot minden áron. Hiába a brüsszeli nyomás a kötelező betelepítés mellett, a magyar emberek biztonsága az első, ebből nem engedünk!" – írta legújabb migránsozós posztját a Facebookra Hollik István, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója. Hogy a migránsok még jobban elrettenjenek és a szavazók még jobban biztonságban érezhessék magukat, csatolt egy képet is a határról, ahol símaszkos katonák őrködnek két páncélozott dzsippel a hátuk mögött, a kerítés mellett. 

Az Európai Bizottság 2019-ben hivatalosan is cáfolta, hogy kötelező betelepítési kvótát terveznének, miután az előző parlamenti választásoknál a Fidesz a migránsokkal riogatott folyamatosan. 

 

(Kiemelt kép: Hollik István, a KDNP képviselője beszél a koronavírus-világjárvány elleni védekezésről szóló vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. február 16-án. Mellette Nacsa Lőrinc, a KDNP képviselője. MTI/Bruzák Noémi)

 

20:10

A Balaton átlagos vízállása 5 centimétert emelkedett az elmúlt 4 nap alatt, péntekre elérte a 120 centiméteres szabályozási szintet a vizugy.hu adatai szerint.