Hivatalosan is bejelentette indulását Gattyán György, kiderült a pártjának neve

Gattyán miniszterelnök is lenne, ha szükséges, de csak négy évig.

2021. december 17., 20:45

Szerző:

Gattyán György az ATV vendége volt, ahol hivatalosan is bejelentette – már – pártjával való indulását a 2022-es választáson. A pártjának a neve pedig Megoldás Mozgalom. 

Az üzletember elmondta, hogy a kormányváltás a célja, és ha szükséges, a miniszterelnökséget is elvállalná, de csak a lehető legrövidebb időre, 4 évre. Beszéltek a pártjának a szlogenjéről is („Nyomja meg a gombot”), amiről elmondta, hogy a digitalizáció beindítására utal, ugyanis azzal a gazdaságot is el lehet indítani.

Gattyán az interjú végén elmondta, hogy a lehető legtöbb jelölttel próbálnak meg indulni a választáson.

(Kiemelt kép: Gattyán György, a Docler cégcsoport alapító-tulajdonosa a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központban tartott adományátadáson 2020. május 7-én. fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

 

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.