Hivatalosan is bejelentette indulását Gattyán György, kiderült a pártjának neve

Gattyán miniszterelnök is lenne, ha szükséges, de csak négy évig.

2021. december 17., 20:45

Szerző:

Gattyán György az ATV vendége volt, ahol hivatalosan is bejelentette – már – pártjával való indulását a 2022-es választáson. A pártjának a neve pedig Megoldás Mozgalom. 

Az üzletember elmondta, hogy a kormányváltás a célja, és ha szükséges, a miniszterelnökséget is elvállalná, de csak a lehető legrövidebb időre, 4 évre. Beszéltek a pártjának a szlogenjéről is („Nyomja meg a gombot”), amiről elmondta, hogy a digitalizáció beindítására utal, ugyanis azzal a gazdaságot is el lehet indítani.

Gattyán az interjú végén elmondta, hogy a lehető legtöbb jelölttel próbálnak meg indulni a választáson.

(Kiemelt kép: Gattyán György, a Docler cégcsoport alapító-tulajdonosa a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központban tartott adományátadáson 2020. május 7-én. fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

 

 

19:45

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 50 millió forintos bírságot szabott ki az eMAG webáruház üzemeltetőire (Dante International S.A., Extreme Digital- eMAG Kt.), mert megszegték a korábbi jóvátételi vállalásaikat – közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) hétfőn az MTI-vel. Az eMAG tudomásul vette a hatóság döntését, bár azzal nem ért maradéktalanul egyet – közölte a cég.

2022-ben 14,2 millió vendég közel 40 millió vendégéjszakát töltött a magyarországi szálláshelyeken, csaknem negyven százalékkal többet, mint 2021-ben és csak egy hajszállal elmaradva a magyar turizmus minden idők legsikeresebb évének számító 2019-es esztendő eredményétől – emelte ki évértékelő sajtótájékoztatóján a Magyar Turisztikai Ügynökség igazgatósági elnöke.