Hivatalosan is bejelentette indulását Gattyán György, kiderült a pártjának neve

Gattyán miniszterelnök is lenne, ha szükséges, de csak négy évig.

2021. december 17., 20:45

Szerző:

Gattyán György az ATV vendége volt, ahol hivatalosan is bejelentette – már – pártjával való indulását a 2022-es választáson. A pártjának a neve pedig Megoldás Mozgalom. 

Az üzletember elmondta, hogy a kormányváltás a célja, és ha szükséges, a miniszterelnökséget is elvállalná, de csak a lehető legrövidebb időre, 4 évre. Beszéltek a pártjának a szlogenjéről is („Nyomja meg a gombot”), amiről elmondta, hogy a digitalizáció beindítására utal, ugyanis azzal a gazdaságot is el lehet indítani.

Gattyán az interjú végén elmondta, hogy a lehető legtöbb jelölttel próbálnak meg indulni a választáson.

(Kiemelt kép: Gattyán György, a Docler cégcsoport alapító-tulajdonosa a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központban tartott adományátadáson 2020. május 7-én. fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

 

 

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak: a jövő hét első napján még akár 31 Celsius-fok is lehet a Dél-Alföldön, majd beborul az ég, és többfelé kell esőre, akár zivatarra is készülni. A hét közepétől ugyan csökken a csapadékhajlam, de a hőmérséklet jelentősen visszaesik, a legmelegebb órákban mindössze 10-16 Celsius-fok várható, a hidegre hajlamos helyeken pedig visszatérhet a gyenge hajnali fagy. A szél sokfelé lesz erős - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből.

Tizenöt emberéletet követelt már idén a figyelmetlenség és a szabályok megszegése - közölte honlapján szombaton a MÁV, körültekintő közlekedésre kérve az utazókat. A MÁV-csoport adatai szerint vasúti átjárókban idén eddig 16 baleset történt, öttel több, mint a tavalyi év hasonló időszakában, ezek közül egy halállal végződött, három súlyos sérülésekkel járt.