Lecsapott a reptéri melegpropagandára a vájtszemű képviselő

Hidvéghi Balázs Európai Parlamenti képviselőnek szúrta ki a szemét néhány LMBTQ ifjúsági regény a Liszt Ferenc Repülőtéren.

2023. szeptember 20., 15:51

Szerző:

„A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér egyik boltjában nyilvánvalóan öncélú homoszexuális tartalmat árusítanak a gyermekkönyvek között! Ezt Magyarországon törvény tiltja. A szükséges lépést megtettem az illetékes főispánnál” – írja Hidvéghi Balázs, az Európai Parlament független képviselője minapi Facebook bejegyzésében.

Alice Oseman brit író és rajzoló Heartstopper szériájának könyvei szúrták ki a szemét a derék brüsszeli képviselőnek, melyről természetesen képet is készített, és mellékelte a tekintetes főispánnak címezett levelében:

(A Heartstopper egy LMBTQ+ ifjúsági regény és képregény sorozat, amelyet Alice Oseman brit szerző ír és illusztrál. Nick Nelson és Charlie Spring életét követi nyomon, ahogy megismerkednek és egymásba szeretnek. A sorozat Oseman 2015-ös Nick és Charlie című novellájának bővített adaptációja, bár a karakterek eredetileg a 2014-es regényében, a Solitaire-ben jelentek meg.)

(Kiemelt képeink forrása: Hidvéghi Balázs hivatalos Facebook oldala)

Nőtt az influenzaszerű tünetekkel orvoshoz fordulók száma a múlt héten a Népegészségügyi központ szerint. 

A főváros térségében egyre inkább az eső lesz a jellemző az ónos eső helyett – írta az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebookon a csütörtök késő délutáni adatok alapján.