Hazahozzák a németországi háztűz magyar áldozatát

Egy 20 éves férfit letartóztatott a német rendőrség, akit azzal gyanúsítanak, hogy szándékosan gyújtotta fel az épületet. 

2022. január 15., 21:41

Szerző:

Hamarosan hazahozhatják a december végi németországi háztűz magyar áldozatát – adta hírül az RTL Klub Híradója. 

A 28 éves férfi nem tudott időben kimenekülni a lángok közül, amelyek egy zonnebergi társasház emeletén csaptak fel karácsony előtti éjszaka. A német rendőrség letartóztatott egy 20 éves helyi férfit, akit azzal gyanúsítanak, szándékosan gyújtotta fel az épületet.

(Kiemelt képünk illusztráció: Erdőtűz a Psachna nevű falu mellett Evia szigetén 2019. augusztus 13-án. Fotó: AFP | Angelos Tzortzinis)

Az online szerencsejátékok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek világszerte, így nem csoda, hogy hazánkban is egyre több ember figyelmét felkeltik az online kaszinó játékok, illetve a sportfogadási lehetőségek. Van azonban egy olyan dolog, amely jelenleg nem teljesen egyértelmű. Ez pedig nem más, mint hogy mennyire legálisan működnek hazánkban a sportfogadási, és az online kaszinó oldalak.

Sanna Marin egy korábbi nyilatkozatára reagált. Marin azt akarta tudni, hogy a finn NATO-csatlakozás jóváhagyásának a késleltetése összefüggésben van-e azzal, hogy az Európai Bizottság befagyasztaná a Magyarországnak járó 7,5 milliárd eurós uniós támogatást. 

Elkezdődött a megújuló Blaha Lujza tér műszaki átvételi eljárása kedden, az ellenőrzési folyamat során kisebb helyszíni munkák még történhetnek, ezt követően a ligetes-fás találkozóhelyként újjászülető teret még az idén birtokba vehetik az arra közlekedők, közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).