Havas Henrik: Amíg ment a műsor és volt pénz, mindenki befogta a száját

Kemény véleményt fogalmazott meg a Heti Hetes egykori producere Havas Henrikről, Csiszár Jenőről és Verebes Istvánról is. Utóbbiról azt mondta, velejéig romlott hazug disznó.

2021. július 5., 15:27

Szerző: ,

Magyarország legnépszerűbb talk-showja, a Heti Hetes egykori alaptagja a 168-nak hétfőn reagált arra, hogy a műsor producere „egy kis újságírócskának” nevezte. Havas Henrik szerint egészen addig, amíg ment a műsor és volt pénz, addig nagy volt a csönd, és mindenki befogta a száját. 

„Igazából amikor ment a szekér, senki nem firtatta, hogy mennyi a költségvetés, és kinek mennyit kell visszaadni zsebbe. Én már nyilatkoztam arról, hogy sajnálom Ónodi Györgyöt, és éppen, mert beteg, elnézek neki mindent, de ha most hirtelenjében bátor kritikus lett, akkor tárja fel a teljes igazságot! Jobbulást kívánok neki is, meg Verebesnek is” – mondta a 168.hu-nak Havas Henrik, aki hozzátette, nem tud mit kezdeni azzal, hogy „egy kis újságírócska” lenne.

Verebes Istvánt is kérdeztük, azt mondta, méltatlan hozzá és hozzájuk a közelmúltban kialakult sárdobálás.

Hétfőn az egyik műsorban a Heti Hetes egykori producere velejéig romlott hazug disznónak nevezte Verebes Istvánt. Ónodi György a produkció másik két sztárját, Havas Henriket és Csiszár Jenőt sem kímélte. Az egyik műsorban úgy fogalmazott a producer, hogy Verebes István hazudik, Havas Henrik egy újságírócska, Csiszár Jenő pedig buta. Ónodi Györgynél az húzta ki a gyufát, hogy korábban Verebes István azt mondta a Partizán című műsorban, hogy kizárólag a pénz miatt csinálta a Heti Hetest, mert csakis így tudta taníttatni a fiát.

A producer csípős szavakkal vágott vissza. „A Verebes volt az, aki Bazitáról, ami nincs közel, hiszen Zala megye, egy nappal adás előtt, minden csütörtökön feljött, hogy gegeljük a műsort. Imádta, rajongásig szerette, büszke volt rá, majd egyszer csak úgy érezte, hogy neki jobban áll a Geréb szerep, mint a sztárság, és hogy csak a fia taníttatására gondolt.” Ónodi György azokra a gondolatokra is reagált, amiket Havas Henrik mondott a Partizánban.

„Tudomásul veszem, hogy jellemtelen emberek vannak a kollégáim között. Két vénember szenilitásának tudom be, az egyik egy velejéig romlott hazug disznó, ez a Verebes, a másik egy agyament újságírócska, ez Havas Henrik.” A legendás Duna-parti dumaparti producere Csiszár Jenőt is betámadta. Ónodi György szerint a jelenlegi milánói főkonzul mérhetetlenül műveletlen, buta fiúként került a műsorba. „Azt szoktam volt mondani, hogy körülbelül negyven szót ismert magyarul, amikor elment, akkor talán már hatvanat” – jegyezte meg a producer.

(Kiemelt kép: Havas Henrik újságíró a Kerekasztal a Részvételi Demokráciáért Egyesület (KARD) fórumán, a budapesti Selyemgombolyító Rendezvényházban 2015. október 3-án. Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI)

 

 

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.