Hatalmas baleset történt az M44-esen

Csak könnyű sérüléseket szenvedtek.

2021. december 26., 09:53

Szerző:

Mentőautónak ütközött hátulról egy személyautó vasárnap reggel az M44-es gyorsforgalmi úton Kondoros közelében, a személyautóban ketten megsérültek - tájékoztatta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Szombati Andrea elmondta, hogy a helyszínelés idejére az M44-es Kecskemét felé vezető oldalán mindkét sávot lezárták, a forgalmat a 44-es számú főútra terelik.

Az MTI információi szerint a személyautó utasai könnyű sérüléseket szenvedtek.

(Kiemelt kép: Illusztráció. 168.hu | Dimény András)

17:04

Vasárnap néhány órára kisüthet a nap, ám a keleti országrészben erősebb felhősödés várható. Bár veszít az erejéből, erős marad a szél. Éjszaka a kemény fagyok is megérkeznek. 

2023. február 4., 16:55

A Magyar Orvosi Kamara meghatározta követeléseit, politikai és társadalmi konszenzust várnak el az ellátás javítása érdekében.  Követeléseik nyomatékosításaként a magyar orvosok képviselői úgy határoztak, nem viszik tovább a rossz egészségügyi rendszert a hátukon: a tagság eredményes tárgyalás hiányában a kórházak ügyeleteit biztosító önkéntes többletmunka felfüggesztése, az új háziorvosi ügyeleti szerződések aláírásának megtagadása és feladatellátási szerződéseik felmondása mellett dönt.