Haragban álló jordán és szír család verekedett a Lurdy-házban

Pénteken verekedés tört ki a Lurdy-házban. A tömegverekedésben – melynek a kiérkező rendőrök vetettek véget – két család esett egymásnak a bevásárlóközpont ételudvarában. 

2023. április 23., 10:12

Szerző:

A két család tagja ököllel és székekkel esett egymásnak. Az egyik verekedőt őrizetbe vették. Az esetről videó is készült, az RTL úgy tudja, a rendőrök ezt is felhasználják a résztvevők azonosításához.  A videóra vett konfliktus egy jordán és egy szír család tagjai között tört ki.  

Úgy tudni, hogy a jordán és szír családfő már évek óta haragban van egymással. A miattuk kirobbant tömegverekedésben csak a férfiak vettek részt. A rendőrök érkezésekor többségük elmenekült, többeket még keres a rendőrség.

A rendőrség azt írta, hogy a helyszínre több járőr és a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói érkeztek, akik három feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogtak. Egy embert a mentők fejsérülés miatt kórházba vittek, az RTL  információi szerint a férfi koponyasérülése életveszélyes.

(Kiemelt képünk forrása: Videa)

16:23

Novák Katalin részt vett a csíksomlyói búcsún, és látogatásának helyszíneiről folyamatosan beszámolt a közösségi oldalán. A „nem megfelelő nyilvános üzenetek” miatt a román külügy tiltakozott Magyarország bukaresti nagyköveténél. A Sándor-palota szerint a „román külügyminisztérium tiltakozása túlzó és indokolatlan”.

2023. május 29., 11:15

A felújított 3-as metró átadása után megújulnak a pótlóbuszok egykori sávjai, rövidesen több sávot használhatnak az autósok, ami csökkenti a mellékutcák forgalomterhelését, és biztonságosabb lesz a biciklis közlekedés is.