Haragban álló jordán és szír család verekedett a Lurdy-házban

Pénteken verekedés tört ki a Lurdy-házban. A tömegverekedésben – melynek a kiérkező rendőrök vetettek véget – két család esett egymásnak a bevásárlóközpont ételudvarában. 

2023. április 23., 10:12

Szerző:

A két család tagja ököllel és székekkel esett egymásnak. Az egyik verekedőt őrizetbe vették. Az esetről videó is készült, az RTL úgy tudja, a rendőrök ezt is felhasználják a résztvevők azonosításához.  A videóra vett konfliktus egy jordán és egy szír család tagjai között tört ki.  

Úgy tudni, hogy a jordán és szír családfő már évek óta haragban van egymással. A miattuk kirobbant tömegverekedésben csak a férfiak vettek részt. A rendőrök érkezésekor többségük elmenekült, többeket még keres a rendőrség.

A rendőrség azt írta, hogy a helyszínre több járőr és a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói érkeztek, akik három feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogtak. Egy embert a mentők fejsérülés miatt kórházba vittek, az RTL  információi szerint a férfi koponyasérülése életveszélyes.

(Kiemelt képünk forrása: Videa)

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.