Halálra gázolt egy nőt a vonat Sülysápnál

Elgázolt egy embert a Lökösházáról Budapest felé közlekedő személyvonat Sülysápon, a szőlősnyaralói állomásnál – közölte honlapján a katasztrófavédelem vasárnap kora este. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) sajtóügyelete az MTI-t úgy tájékoztatta, hogy egy nőt gázolt halálra a vonat.

2022. augusztus 28., 21:09

Szerző:

A katasztrófavédelem közlése szerint a szerelvényen mintegy négyszázan utaztak. A sülysápi önkéntes tűzoltókat követően a nagykátai hivatásos tűzoltók is a helyszínre érkeztek, az egységek az utasok biztonságos átszállásában nyújtanak segítséget.     

Hadházi Kornél, a PMRFK sajtóreferense az MTI-nek elmondta, hogy a vasúti közlekedés egy pályán halad.

(Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock)

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.