Halálos baleset az autópályán, több kilométeres torlódás

Halálos baleset történt az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kiskunfélegyházánál, a forgalmat elterelik – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság kedd reggel a police.hu oldalon.

2022. június 21., 11:52

Szerző:

Tehergépkocsi, kisteherautó és személyautó ütközött össze, az utóbbi jármű egyik női utasa a helyszínen életét vesztette. A sztráda Budapest felé vezető szakaszát lezárták, a forgalmat Kiskunfélegyházánál az 5-ös útra terelik – írták. 

Az Útinform azt közölte, hogy a baleset miatt több kilométeres torlódás alakult ki.

(Kiemelt képünk illusztráció: Kamionok ráfutásos balesete miatt torlódás az M0-s autóút vecsési szakaszán, a 38-as kilométernél, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon 2015. szeptember 1-jén. MTI Fotó: Mihádák Zoltán)

10:00

Mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz.

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegnap 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.