Hajnali tömegbaleset: ketten is beszorultak a roncsokba

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján azt közölte: a balesetben három kamion, egy kisteherautó és hat személyautó érintett.

2022. február 5., 09:21

Szerző:

Mindkét irányban lezárták az M1-est, a balesetben három kamion, egy kisteherautó és hat személyautó érintett, közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Mint arról már írtunk, több autó ütközött az M1-es autópálya 140-es kilométerszelvényében Lébény térségében szombat reggel, a baleset miatt mindkét irányban lezárták a sztrádát - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Azt írták, mintegy tíz autó ütközött az autópálya 140-es kilométerénél szombat reggel fél hét körül. A rendőrség a műszaki mentés és a helyszíni szemle idejére a forgalmat mindkét irányba lezárta.A baleset helyszínét Budapest felől a 129-es kilométerszelvénynél, Hegyeshalom felől pedig a 142-es kilométernél letérve lehet elkerülni - jelezte a rendőrség.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján azt közölte: a balesetben három kamion, egy kisteherautó és hat személyautó érintett, a tűzoltóknak két beszorult embert is ki kellett szabadítaniuk a járművekből.

(Kiemelt kép: Budaörs, 2021. szeptember 5. Vasárnap kora délutáni személygépkocsi forgalom az M1-es és az M7-es autópályák közös fővárosi bevezető szakaszán Budaörs térségében. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba)

08:55

Meghalt egy ember Budapesten, egy erzsébetvárosi társasházi lakásban keletkezett tűzben – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivőhelyettese kedden az MTI-vel.

08:28

Az ukrán-magyar határszakaszon 4072-en léptek be Magyarországra hétfőn, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 3702-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kedden az MTI-t.