Hajdú Péter: Válásomkor értettem meg, mi az, hogy hálát adni

A műsorvezető menyasszonya decemberben másodszor is elvetélt, és a méhen kívüli terhességbe majdnem belehalt.

2021. július 8., 20:50

Szerző:

Hajdú Péter a Neokohnnak adott interjút, amiben egyebek mellett a barátnőjével átélt tragédiáról, szakmai sikereiről és a valláshoz fűződő viszonyáról is nyilatkozott. A műsorvezető jelenleg a Mészáros Lőrinc volt felesége, Kelemen Beatrix tulajdonában álló Media Vivantis Zrt. vezérigazgatója.

A műsorvezető elmondása szerint a vallás gyermekkori szocializációja miatt fontos számára, édesanyjának és keresztapjának köszönheti a római katolikus neveltetését. Állítása szerint csak ritkán jár templomba, de a feltámadás ünnepekor és karácsonykor is rendszerint el szoktak menni az éjféli misére. Hozzátette: gyerekkora óta mindennap imádkozik. Azt is elmondta, hogy a Sarka Katától való válásakor kezdett el hálát adni azért, amije van:

„A válásom tájékán volt egy nagy beszélgetésünk a keresztapámmal. Akkor értettem meg, mit is jelent igazából ez a fogalom.”

Hajdú Péter párjával, Láng Eszterrel átélt tragédiáról is mesélt: menyasszonya decemberben másodszor is elvetélt, és a méhen kívüli terhességbe majdnem belehalt. A hasüregben olyan sok vér gyülemlett fel, hogy azonnal meg kellett műteni, különben pár órán belül belehalt volna Hajdú Péter jegyese. A pár mindennek ellenére nem riadt vissza a gyermekvállalástól és még mindig terveznek közös családalapítást.

A műsorvezető elmondta, hogy a Media Vivantis Zrt. vezérigazgatójaként két csatorna tartozik irányítása alá, a LifeTV és az OzoneTV. Állítása alapján kinevezése óta a két csatorna országos lefedettsége jelentősen nőtt: 

„A kinevezésem napján a Life TV-t a háztartások 68%-ban lehetett látni, ma ez 93%. Akkor az OzoneTV is csak 48%-os lefedettséggel bírt, most 72% a lefedettsége.”

Hajdú Péter adótartozásáról azt nyilatkozta, már a teljes tartozását visszafizette a büntetéssel együtt. Hozzáfűzte, hogy tanult a hibáiból.

A teljes interjút itt lehet elolvasni.

(Kiemelt kép: Merész Márton/168.hu)

 

 

15:00

Április 16-án, kedden elindult a központi szúnyoggyérítés, amelyet évek óta a katasztrófavédelem irányít. Tavasszal túlnyomórészt a lárvák elleni biológiai védekezés zajlik. A szúnyogok tenyészőhelyén egy természetes baktérium által termelt fehérjét tartalmazó készítményt juttatnak a vízbe. Ez a fehérje a kijuttatott dózisban kizárólag a csípőszúnyogok lárváit pusztítja el, minden más élőlényre, még az árvaszúnyogokra is ártalmatlan.