Gyurcsány készül, mert szerinte „az öregúr bukik”

„Az öregúr bukik itthon és bukik a világban is” – írta ki Orbán Viktor képe mellé az Orbánnál két évvel idősebb Gyurcsány Ferenc. Hozzátette: Mi meg készülünk.

2022. július 28., 12:35

Szerző:

Gyurcsány Ferenc is reagált Orbáv Viktor tíz pontjára, méghozzá azzal, hogy „Az öregúr bajban van”.  

„Aki úgy hirtelen előránt tíz nemzetmentő pontot, az nem a nemzetet menti, hanem önmagát” – folytatta gondolatmenetét a volt miniszterelnök. Aki szerint Orbán egyedül maradt és cselekedni már nem tud.   

„Az öregúr most bukik meg itthon, mert kiderült, hogy rendszere tarthatatlan, ígéretei a semmibe zuhannak. És most bukik meg a világban, mert zavaros gonoszsága már csak vállalhatatlan történelmi gazembereknek kell“

– írta ki Gyurcsány, hozzátéve, hogy:  

„Az öregúr menőfélben van. Mi meg készülünk.”

(Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor fiatalon. Fotó: Gyurcsány Ferenc Facebook)

 

10:00

Mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz.

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegnap 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.