Gyurcsány készül, mert szerinte „az öregúr bukik”

„Az öregúr bukik itthon és bukik a világban is” – írta ki Orbán Viktor képe mellé az Orbánnál két évvel idősebb Gyurcsány Ferenc. Hozzátette: Mi meg készülünk.

2022. július 28., 12:35

Szerző:

Gyurcsány Ferenc is reagált Orbáv Viktor tíz pontjára, méghozzá azzal, hogy „Az öregúr bajban van”.  

„Aki úgy hirtelen előránt tíz nemzetmentő pontot, az nem a nemzetet menti, hanem önmagát” – folytatta gondolatmenetét a volt miniszterelnök. Aki szerint Orbán egyedül maradt és cselekedni már nem tud.   

„Az öregúr most bukik meg itthon, mert kiderült, hogy rendszere tarthatatlan, ígéretei a semmibe zuhannak. És most bukik meg a világban, mert zavaros gonoszsága már csak vállalhatatlan történelmi gazembereknek kell“

– írta ki Gyurcsány, hozzátéve, hogy:  

„Az öregúr menőfélben van. Mi meg készülünk.”

(Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor fiatalon. Fotó: Gyurcsány Ferenc Facebook)

 

A BRFK részletes választ küldött szerkesztőségünknek azzal kapcsolatban, mi is pontosan a sorsa a Szabó Bálint szegedi ügyvéd által belengetett budapesti gazdatüntetésnek. A rendőrség információi szerint a kért útvonalra már korábban bejelentett rendezvények miatt augusztus 20-ára nem kaptak területfoglalási engedélyt, de a tüntetést megtarthatják, csak éppen a belvárosba nem mehetnek be.

Kedd éjfélig hőségriadót hirdettek a tikkasztó hőmérséklet miatt. A forróság a házi kedvenceink szerveztét is megviseli. Önfeledt futkározás közben is megtörténhet a baj, de egy közös utazás során is túlhevülhetnek az állatok. Minden esetben a gazdik felelőssége a hőguta elkerülése.