Gyertyagyújtással temette el a jogait az LMBTQ közösség

Azt állítják, amióta a parlamentben megszavazták a pedofiltörvényt, azóta több hazai atrocitás is történt.

2021. július 3., 13:36

Szerző:

Közös gyertyagyújtással demonstráltak péntek este az utóbbi időszak LMBTQ közösséget ért támadások miatt, és a jogaikat sértő törvény kapcsán egy budapesti bár előtt a Liszt Ferenc téren- tudta meg a 168 óra az egyik közösségi oldal híre alapján.

A tüntetők arra hívták fel a figyelmet, hogy amióta a parlamentben megszavazták a pedofiltörvényt, ami az LMBTQ emberek szerint összemossa a pedofíliát a melegséggel, több hazai atrocitás is történt. A hazai és a külföldi sajtó is hírt adott arról, hogy brutálisan megvertek két meleg orvost Pécsen. Leköptek és megütöttek két lányt a Puskás Arénában, mert szivárványos festék volt az arcukon. A Nem tehetsz róla, tehetsz ellene oldal is közzé tett egy facebook bejegyzést, melyben egy anyuka panaszolja, hogy rendőrök fenyegettek meg kislányokat, mert szivárványos szalag volt a táskájukon - közölte az egyik LMBTQ oldal.

Emlékeztetnek arra, hogy néhány nappal ezelőtt többen  is bírálat tárgyává tette a Reggaeton Bar&Bistro egyik Drag Queen fellépőjének fotóját, amelyen egy külföldi kislánnyal pózol. Ez a kislány nagyon szeretett volna egy közös képet a transzvesztita művésszel, aki nem mellesleg a Drag Queen Hungary verseny győztese. A demonstrálók szerint nem ártott a botrány, sőt. A Reggaeton Bar&Bistro előtt példátlan tömeg gyűlt össze, hogy láthassák a Liszt Ferenc Tér új speciális vonzerejét: a Drag Queen Show-t.

A jogaik megtépázása miatt gyertyás megemlékezéssel zárult a Reggaeton Bar&Bistro show-műsora. A résztvevők együtt álltak gyertyákkal kezeikben, közben pedig szólt egy kitartásra buzdító dal.  A közösségi oldalon közzétett írás szerint a Budapest Eye is kiáll az ok nélküli gyűlölet és a hátrányos megkülönböztetés ellen.

(Kiemelt kép: Reggaeton Bar&Pub Facebook oldala)

Európa háborúba sodródásától tart, az európai parlamenti választások tétje pedig, hogy hány voksot kapnak a háború- és hány voksot a békepárti erők – többek között erről értekezett Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A miniszterelnök szerint Magyarországon a békére csak az szavaz, aki a Fideszre szavaz, aki a baloldalra szavaz, a háborúra adja a voksát.