Gyere a hűvösre! - Fájdalmas poénokkal, csinos lányokkal és jóképű fiúkkal csábít börtönőrnek a büntetés-végrehajtás

2018. október 3., 12:37

Szerző:

Csak keressük a szavakat a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának legújabb toborzókampányára, hiszen minden bizarr vonása ellenére kommunikációs szempontból abszolút telitalálat. Nem nagyon volt még rá példa Magyarországon, hogy jóvágású legényekkel és csinos lányokkal, valamint fájdalmas poénokkal próbálnának egy kétségkívül nehéz és felelősségteljes hivatás, a börtönőri szakma számára friss munkaerőt toborozni.

 

Ha azt hitte, hogy a BVOP tarsolyában nincs több börtönnel kapcsolatos szóvicc, akkor nagyot tévedett:

 

És íme a végső csapás az agyra:

Tegnap 21:20

Csütörtökön újra országos pedagógussztrájk lesz, ami azt jelenti, hogy sok oktatási intézményben fognak egyszerre sztrájkolni vagy polgári engedetlenséget vállalni pedagógusok. A szakszervezetek által meghirdetett egységes munkabeszüntetés célja még mindig a fizetésemelés, a sztrájkjog visszaállítása és a munkaterhek csökkentése. Emellett még fontosabbá vált egy eddig is meglévő követelés: a kirúgott tanárok visszahelyezése.

Tegnap 21:10

Elutasította az Alkotmánybíróság (Ab) azt az ellenzéki képviselők által benyújtott indítványt, amely a pedagógussztrájkhoz kapcsolódó, még elégséges szolgáltatás mértékének utólagos normakontrolljára irányult – derül ki a testület honlapjára szerdán feltöltött közleményből és az ott nyilvánosságra hozott határozatból.

Tegnap 18:33

Életének 80. évében, december 6-án este elhunyt Tonhauser László, nyugállományú rendőr ezredes, a magyar bűnüldözés ikonikus alakja.