Gyere a hűvösre! - Fájdalmas poénokkal, csinos lányokkal és jóképű fiúkkal csábít börtönőrnek a büntetés-végrehajtás

2018. október 3., 12:37

Szerző:

Csak keressük a szavakat a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának legújabb toborzókampányára, hiszen minden bizarr vonása ellenére kommunikációs szempontból abszolút telitalálat. Nem nagyon volt még rá példa Magyarországon, hogy jóvágású legényekkel és csinos lányokkal, valamint fájdalmas poénokkal próbálnának egy kétségkívül nehéz és felelősségteljes hivatás, a börtönőri szakma számára friss munkaerőt toborozni.

 

Ha azt hitte, hogy a BVOP tarsolyában nincs több börtönnel kapcsolatos szóvicc, akkor nagyot tévedett:

 

És íme a végső csapás az agyra:

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.